Bakgrunnen for at vi startet Arthurson Consulting AS var rett og slett fordi kundene skrek etter digital bistand, ikke bare hjelp til Google AdWords. Mange av kundene trengte mer hjelp enn en mer eller mindre automatisk prosess for Google AdWords. De trengte hjelp til å utnytte Google Analytics bedre enn i dag. Hjelp til SEO og konverteringsoptimalisering kom også ofte på banen. «Vi trenger hjelp til Facebook», «Vi må ha noen som er flinke til å skrive på nettsiden vår», «Vi trenger nye nettsider», “Vi vet vi må oppdatere nettsiden vår, men vi har ikke tid.” «Hæ? må vi være på SnapChat og, nå?» Dette er sitat fra noen av kunden våre. Mange, ulike digitale utfordringer, vi hjelper akkurat deg med dine behov, test oss gjerne. Hvorfor ikke starte med en digital analyse som både gir deg overblikk over hvordan bedriften din oppfattes på nett i dag?
Du får i tillegg helt konkrete tips om hva du bør prioritere av kanaler og forbedring av eget nettsted. Sjekk mer om Digital analyse her:

Vår leder heter Monica Arthurson og har over 15 års erfaring med digitale medier. Hun har de siste årene bodd inne i Google AdWords, som hun selv kaller det. Hun har jobbet endel internasjonalt, men har hjerte for norske og skandinaviske kunder. For deg som kunde får du lokal kjærlighet i tillegg til hjelp for å ekspandere til utlandet via vårt kontaktnett. Vi tror på et personlig forhold til kundene våre, der vi jobber sammen for å lykkes. Vi vil at vår energi skal smitte over på dere og at vi sammen kan skape digital magi.

Monica@arthurson.no
48 04 20 04