Herregud så gøy det var med digital bootcamp!

Jeg er både stolt og ydmyk for at arrangementet ble så godt mottatt av både kunder og eksperter. Det er ingen selvfølge i en bransje med mye støy, der det er vanskelig for deg som kunde å skille mellom hva som er nyttig å bruke penger på og ikke. Hele poenget med en slik digital bootcamp er at vi skal hjelpe deg som kunde på det nivået du er selv, og gi deg nyttige verktøy så du kan bli enda bedre digitalt. Hver av ekspertene tok dette oppdraget seriøst og ga mer verdi enn kundene selv hadde forestilt seg. Det resulterte i ivrige kunder som ikke kunne sette i gang fort nok med å ta i bruk ny kunnskap for å forbedre eget nettsted og smarte måter å bruke digitale kanaler på. Dette være seg Google, Facebook og e-post spesielt, men også andre sosiale medier og bruk av blogg for å skape unikt og ekte innhold.

Tusen takk til alle de fantastiske ekspertene og kundene som gjorde denne piloten så bra at dette konseptet videreføreres. Neste digitale bootcamp er under planlegging, vi gleder oss!

Stedet i seg selv er en perle og fungerte ekstra godt som læringsarena for digital kunnskap og personlig oppfølging. En spesiell takk til Villa Bugten og Fatima Moh som fasiliterte dette stedet for oss. Jeg elsker at stedet har sjel og er ekte. Vi hadde ikke fått til det samme i et møterom på et hotell eller konferansesal. Ja, til læring og kunnskapsdeling i annerledes rom. Det å gjøre ting litt annerledes håper jeg kan skille oss ut fra mengden og gjør oss bedre, så du som kunde vinner!