Referanser

Vi er så heldige at vi har fått lov å hjelpe noen allerede med den digitale hverdagen. Lurer du på hvem? Sjekk ut noen av lenkene under.

Fine Design er leverandør av unike hagemøbler med god design. Vi har brukt AC i tre år nå. Vi begynte veldig forsiktig med litt annonsering på Google. Nå hjelper de oss med digital strategi, SEO og er en god sparringpartner for oss. Vi er superfornøyde med service og forslagene de kommer med.
Mvh
Marianne,  mobil 917 05 989
www.finedesign.no

Deg og meg er en kles- og interiørbutikk midt i Lillestrøm sentrum. AC har hjulpet oss med omprofilering av butikken. De har laget ny logo til som vi synes ble lekker. De har også hjulpet med alt av firma profilering, fra visittkort til nye poser. De har også laget en enkel nettside.
Mvh Katrine Tanberg
www.degmeg.no

 

Funksjonellnevrologisk senter jobber kort fortalt med å aktivisere hjernen, og hjelper alt fra slagpasienter, folk med krystallsyken til pasienter med hjernerystelse. AC har vært og er vår markedsavdeling. De har laget logo, satt opp nettsider og AdWords konto. Vi er utrolig fornøyd med å få hjelp til alt dette som må på plass i en nyoppstartet klinikk, slik at vi kan konsentrer oss om pasientene.
Mvh Gutta på www.fnsenter.no