OM OSS

Bakgrunnen for at vi startet Arthurson Consulting AS var rett og slett fordi kundene skrek etter digital bistand, ikke bare hjelp til Google AdWords. Gründer og daglig leder er Monica Arthurson som mange kjenner fra Finch. Mange av kundene trengte mer hjelp enn en mer eller mindre automatisk prosess for Google AdWords. De trengte hjelp til å utnytte Google Analytics bedre enn i dag. Hjelp til SEO og konverteringsoptimalisering kom også ofte på banen. «Vi trenger hjelp til Facebook», «Vi må ha noen som er flinke til å skrive på nettsiden vår», «Vi trenger nye nettsider», “Vi vet vi må oppdatere nettsiden vår, men vi har ikke tid.” «Hæ? må vi være på SnapChat og, nå?» Dette er sitat fra noen av kunden våre. Mange, ulike digitale utfordringer, vi hjelper akkurat deg med dine behov, test oss gjerne. 

Hvem er vi?

Vår leder heter Monica Arthurson og har over 15 års erfaring med digitale medier. Hun har de siste årene bodd inne i Google AdWords, som hun selv kaller det. Hun har jobbet endel internasjonalt, men har hjertet for norske og skandinaviske kunder. For deg som kunde får du lokal kjærlighet i tillegg til hjelp for å ekspandere til utlandet via vårt kontaktnett. Vi tror på et personlig forhold til kunden våre, der vi jobber sammen for å lykkes. Vi vil at vår energi smitter over på dere og at vi sammen kan skape digital magi.  Mail: Monica@arthurson.no tlf: 48 04 20 04

 

Vi har knyttet til oss eksperter vi synes er utrolig flinke, for at du som kunde skal få det som passer deg best. Vi har eksperter på felt som SEO, programmering, PR, tekstforfatter, fotograf og videoproduksjon for å nevne noen. Ta kontakt på monica@arthurson eller ring på 48 04 20 04. Ser frem til å fra deg.